Janine

Een eigen modezaak is altijd mijn droom geweest. Na ruim 20 jaar veel ervaring in de mode te hebben opgedaan is de opening van Janine mode een feit mede dankzij de grote steun van mijn partner Bram van Koolwijk.

Het is geweldig om te zien dat een vrouw zich goed voelt door o.a. de kleding die zij draagt. Het maakt mij blij als ik daar aan kan bijdragen, mijn creativiteit en kennis helemaal in kwijt kan. Ik zie het als een uitdaging over te brengen wat mode voor een vrouw kan betekenen en hoeveel je er mee kunt doen.

Doordat ik beeldend ben ingesteld zie ik vaak direct al een totaalplaatje en weet wat ik voor iemand kan bereiken. Uiteraard luister ik goed naar de wensen van de klant en sommige vrouwen help ik over een drempel om eens iets anders te proberen, iets dat perfect past maar waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden.

Mode vraagt om creativiteit. Tijdens de inkoop ga ik zorgvuldig te werk en let o.a. op stofkwaliteit, pasvorm en kleur. Bovendien werk ik graag met merken die zich onderscheiden. Tel daar stylen en het samenstellen van nieuwe combinaties bij op en ik ben helemaal in mijn element.

Met veel zorg is een portfolio van verschillende merken samengesteld. Kom eens kijken en laat u verrassen. U bent van harte welkom!